Ngawartosan, Empower, Connect

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Webinar OsteoBites

Januari 26, 2023

Agén MIB, amal dedicated ka komunitas osteosarcoma, host webinars biasa ngabahas élmu ngeunaan osteosarcoma jeung panalungtikan ayeuna.

Minggu ieu Dr Eunice Lopez Fuentes, bakal ngabahas karyana diajar dua nagara sélular épigenetically béda dina osteosarcoma.

Acara téh virtual jeung bakal di 3pm Eastern Time

ngadaptar dieu