Ngawartosan, Empower, Connect

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Carita Pribadi Tina Panggung: Hirup sareng Kangker

Januari 13, 2023

Kanker mangaruhan sadayana. Dina acara ieu juru dongéng, pasien, dokter, sareng panalungtik bakal ngabagikeun pangalaman hirupna sareng disparities kasehatan, advokasi diri sareng nyorot inisiatif ekuitas kanker. acara ieu dibere di partnership kalawan Ngitung Kuring.

Acarana bakal ti 6:30pm-7:00pm

Éta mangrupikeun acara pribadi di Boston. Dimimitian tabuh 6:30 sonten (ET)

Pilarian langkung seueur sareng ngadaptar.

rincian

Kaping:
Januari 13, 2023
website:
https://wgbh2.force.com/events/s/lt-event?id=a7E3q000000U8NMEA0