Ngawartosan, Empower, Connect

Nyimpulkeun percobaan klinis

                   Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong

                                Nyorot acara

Nyimpulkeun percobaan klinis

           Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong 

                         Nyorot acara 

Élmuwan ngalakukeun percobaan di laboratorium

Milarian Osteosarcoma Ayeuna Uji Coba Klinis Explorer 

Kami yakin pisan yén dimana waé anjeun cicing di dunya inpormasi ngeunaan uji klinis kedah sayogi pikeun anjeun. Pangkalan data uji klinis kurasi kami (ONTEX) nyimpulkeun uji coba ti sakumna dunya pikeun ngagampangkeun milarian anjeun. Éta kalebet inpormasi konci ngeunaan uji coba, perawatan sareng inpormasi kontak.

Kami ogé gaduh sumber daya pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos uji klinis. 


Blog


Percobaan klinis


Alat Pasén

kajadian

Di dieu anjeun tiasa terang ngeunaan acara osteosarcoma di sakumna dunya kalebet konperénsi, dinten kasadaran, podcast sareng seueur deui.

Grup Rojongan

Aya seueur organisasi anu saé anu dikhususkeun pikeun ngadukung komunitas osteosarcoma. Milarian peta interaktif kami kanggo inpormasi ngeunaan organisasi anu caket sareng anjeun.

Panggihan ngeunaan panalungtikan anu kami dana kana osteosarcoma

Gabung kami Dewan Panaséhat Pasien

Applications are now open to join our patient advisory board. We are looking for 6 members of the osteosarcoma community to join our board and help direct our charity’s work.

Naha Réséptor P2 Janten Target Pikeun Terapi Kanker Tulang Primer?

Tulang primér kangker (PBC) mangrupikeun sakelompok kanker anu kalebet osteosarcoma (OS). Kangker séjénna dina grup ieu nyaéta sarcoma Ewing, chondrosarcoma jeung chordoma. Aya sababaraha kamajuan dina pengobatan PBC salami 40 taun katukang. Ieu ngandung harti yén aya urgent ...

Targeting Kanker Survival Mékanisme

Hiji studi panganyarna ngajajah perlakuan poténsial disebut APR-246 dina kangker teuas-to-saréat ngandung mutasi genetik husus.

Panalungtikan Osteosarcoma di Sarcoma UK

Minggu ieu Kate Quillin, Patugas Panaliti di Sarcoma UK, nyandak alih blog urang. Sarcoma UK ngabiayaan panalungtikan penting, nawiskeun dukungan sareng kampanye pikeun pangobatan anu langkung saé.

Ngadaptar pikeun Osteosarcoma Ayeuna Newsletter

Kami bungah ngumumkeun yén Osteosarcoma Now Newsletter (ONN) munggaran bakal aya dina koropak anjeun dina dinten Jumaah 30 Séptémber. Ngadaptar ayeuna!

Ngartos Kumaha Osteosarcoma Nyebar

Ngartos kumaha sumebarna osteosarcoma tiasa ngabantosan strategi perawatan anu bakal datang. Taun ka tukang, makalah diterbitkeun ngaidentipikasi peran pikeun a protéin disebut P2RX7B dina ngamajukeun kamekaran sareng panyebaran osteosarcoma.

ICONIC: Percobaan Osteosarcoma Recruiting

Dr Strauss mangrupikeun salah sahiji panaliti utama Inggris dina osteosarcoma sareng nuju sidang ICONIC. Kami bungah pikeun ngawawancara anjeunna ngeunaan pentingna pangajaran, kumaha cara aub sareng hasil dugi ka ayeuna.

Sorotan tina Konférénsi FACTOR Agen MIB

Kami ngahadiran konperénsi FACTOR Agen MIB. Komunitas osteosarcoma ngagabung kakuatan pikeun ngabalukarkeun inspirational - sangkan hal hadé.

Naon Anu Urang Bisa Diajar tina Uji Klinis Osteosarcoma Anyar

Dua percobaan geus diterbitkeun nempo perlakuan anyar dina osteosarcoma. Sanaos ubar éta henteu épéktip, seueur anu tiasa diajar tina éta.

Ngagunakeun Kanker Busting Virus pikeun Ngubaran Kangker Tulang

Oncolytic 'kanker busting' virus mangrupakeun tipe immunotherapy. Éta tiasa maéhan sél kanker sacara langsung sareng ku ngaktifkeun awak sistim imun pikeun ngalawan kanker.  

"Kanggo kuring tiasa ngembangkeun ubar anu ngabantosan jalma anu osteosarcoma leres-leres mangrupikeun penghargaan pikeun réréncangan putri abdi."

Profesor Nancy DeMore, Universitas Médis Karolina Kidul

Saatos perawatan pikeun #Osteosarcoma Charlene janten #CancerCoach pikeun kami & ayeuna ngajalankeun grup pikeun jalma anu parantos réngsé perawatan #Cancer. Charlene explores téhnik pikeun mantuan aranjeunna dina recovery maranéhanana. Dangukeun latihan pernapasan anu sederhana tapi efektif https://bit.ly/3dPKXZL

Muka More ...

Miluan buletin kuartal kami pikeun tetep diropéa sareng panalungtikan panganyarna, acara sareng sumber.

Partnerships

Osteosarcoma Institute
Sarcoma Pasén ngajengkeun Global Network
Yayasan Bardo
Sarcoma Uk: The tulang jeung jaringan lemes amal

Tulang Sarcoma Peer Rojongan