Ngawartosan, Empower, Connect

Nyimpulkeun percobaan klinis

                   Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong

                                Nyorot acara

Nyimpulkeun percobaan klinis

           Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong 

                         Nyorot acara 

Élmuwan ngalakukeun percobaan di laboratorium

Kami yakin pisan yén dimana waé anjeun cicing di dunya inpormasi ngeunaan uji klinis kedah sayogi pikeun anjeun. Pangkalan data uji klinis kurasi kami (ONTEX) nyimpulkeun uji coba ti sakumna dunya pikeun ngagampangkeun milarian anjeun.

Kami ogé gaduh sumber daya pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos uji klinis.


Blog


Percobaan klinis


Alat Pasén

kajadian

Di dieu anjeun tiasa terang ngeunaan acara osteosarcoma di sakumna dunya kalebet konperénsi, dinten kasadaran, podcast sareng seueur deui.

Grup Rojongan

Aya seueur organisasi anu saé anu dikhususkeun pikeun ngadukung komunitas osteosarcoma. Milarian peta interaktif kami kanggo inpormasi ngeunaan organisasi anu caket sareng anjeun.

Panggihan ngeunaan panalungtikan anu kami dana kana osteosarcoma

Ngamankeun Sistem Imun ngalawan Osteosarcoma

In the last 30 years there has been very little change to osteosarcoma (OS) treatment. We are dedicated to changing this. Through the Myrovlytis Trust, we fund research into OS, with a focus on finding new treatments. We are pleased to announce we have awarded funding...

ONTEX Toolkit - Nyebarkeun Kecap

Wilujeng sumping di toolkit média sosial ONTEX. Kami bungah parantos ngaluncurkeun Osteosarcoma Now Trial Explorer (ONTEX). Unggal uji klinis osteosarcoma parantos diringkeskeun pikeun masihan gambaran anu jelas ngeunaan tujuanana, naon anu kalebet sareng saha anu tiasa ngiringan. Nya...

Ngenalkeun Osteosarcoma Now Trial Explorer (ONTEX)

Kami bungah pikeun ngaluncurkeun Osteosarcoma Now Trial Explorer (ONTEX) anyar kami. ONTEX mangrupikeun pangkalan data internasional anu tujuanana ngajantenkeun inpormasi uji klinis sayogi sareng tiasa diaksés ku sadayana. Unggal uji klinis osteosarcoma parantos diringkeskeun pikeun masihan gambaran anu jelas ...

Osteosarcoma Ayeuna - Sorotan 2022

Karya kami di osteosarcoma dimimitian dina 2021, kalayan sababaraha bulan didedikasikeun pikeun ngobrol sareng para ahli, pasien sareng amal sanés. Dina blog ieu urang ngeunteung naon anu dihontal dina taun 2022.

Jam Kantor Natal

Halo sadayana. Kami ditutup ti Jumaah 23 Désémber dugi Salasa 3 Januari. Dina waktos éta sadaya eusi dina halaman wéb bakal sayogi tapi urang bakal istirahat tina blog mingguan. Dina kami mulang, urang bakal ngabales surelek wae. Ti urang sadayana di...

Usum Osteosarcoma Ayeuna Newsletter

Ngadaptar pikeun Osteosarcoma Ayeuna Newsletter. Tiap masalah bakal ngabahas panalungtikan ayeuna jeung signpost kana acara di sakuliah dunya.

Rapat Taunan CTOS - Sorotan

Kami ngahadiran rapat taunan CTOS 2022. Rapat ngahijikeun dokter, peneliti sareng pendukung pasien anu dikhususkeun pikeun ningkatkeun hasil dina sarcoma.

Metal vs Carbon-Serat Implants dina Bedah Kangker Tulang

Ahli bedah tiasa nyabut tulang anu ngandung osteosarcoma sareng ngagentosna ku susuk logam. Panaliti ningali naha serat karbon tiasa janten alternatif pikeun logam.

Nguji Narkoba anu Aya dina Modél Osteosarcoma

Aya kabutuhan urgent pikeun manggihan terapi anyar dina osteosarcoma (OS) nu geus sumebar atawa teu ngabales perlakuan baku. Ngidentipikasi pangobatan anyar tiasa janten prosés anu panjang sareng rumit. Salah sahiji cara pikeun ngagancangkeun prosés nyaéta ngagunakeun obat anu parantos disatujuan pikeun ...

Ngagunakeun 3D Bioprinting pikeun Diajar Osteosarcoma

Aya kabutuhan hébat pikeun ngembangkeun pangobatan anyar pikeun osteosarcoma (OS). Ieu hususna leres pikeun OS anu parantos sumebar atanapi henteu ngaréspon kana terapi standar ayeuna. Panaliti aktip nuju milarian ubar anyar pikeun ngubaran OS. Pikeun ngaktifkeun ubar ...

"Éta hubungan antara pasien sareng tim sareng kuring sorangan sareng ogé hubungan antara ngajaga rumaja sareng sepuhna sareng kulawarga anu sanés anu kuring mendakan pisan mangpaat."

Dr Sandra StraussUCL

Miluan buletin kuartal kami pikeun tetep diropéa sareng panalungtikan panganyarna, acara sareng sumber.

Partnerships

Osteosarcoma Institute
Sarcoma Pasén ngajengkeun Global Network
Yayasan Bardo
Sarcoma Uk: The tulang jeung jaringan lemes amal

Tulang Sarcoma Peer Rojongan