Ngawartosan, Empower, Connect

Nyimpulkeun percobaan klinis

                   Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong

                                Nyorot acara

Nyimpulkeun percobaan klinis

           Napigasi osteosarcoma

Ngabagikeun panalungtikan panganyarna 

Signposting pikeun ngarojong 

                         Nyorot acara 

Élmuwan ngalakukeun percobaan di laboratorium

Kami yakin pisan yén dimana waé anjeun cicing di dunya inpormasi ngeunaan uji klinis kedah sayogi pikeun anjeun. Pangkalan data uji klinis kurasi kami (ONTEX) nyimpulkeun uji coba ti sakumna dunya pikeun ngagampangkeun milarian anjeun.

Kami ogé gaduh sumber daya pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos uji klinis.


Blog


Percobaan klinis


Alat Pasén

kekecapan

Keur didiagnosis kalawan osteosarcoma bisa ngarasa kawas kudu diajar basa anyar sakabeh. Di dieu anjeun tiasa mendakan definisi pikeun kecap anu dipikaresep ku dokter anjeun.

Grup Rojongan

Aya seueur organisasi anu saé anu dikhususkeun pikeun ngadukung komunitas osteosarcoma. Milarian peta interaktif kami kanggo inpormasi ngeunaan organisasi anu caket sareng anjeun.

Panggihan ngeunaan panalungtikan anu kami dana kana osteosarcoma

Ngagabungkeun terapi: MASCT-I, TKI sareng ICI dina pendekatan terapi pikeun ngubaran sarcoma

Tulang jeung jaringan lemes sarcomas dipikawanoh boga respon perlakuan goréng jeung hasil. Pangobatan standar bedah sareng kémoterapi sareng radioterapi sering henteu ngabéréskeun panyakit. Sahenteuna 40% jalma anu ngagaduhan pangobatan ieu bakal ngembangkeun kanker anu ...

Osteosarcoma kumat sareng Refractory: Naon anu dilakukeun ku uji klinis ngeunaan panalungtikan kahareup?

Konsorsium FOSTER (Ngalawan Osteosarcoma Ngaliwatan Panaliti Éropa) tujuanana pikeun nyambungkeun dokter, peneliti, sareng pendukung pasien di sakuliah Éropah pikeun ningkatkeun panalungtikan klinis di Osteosarcoma (OS). Dina ieu panalungtikan, anggota Konsorsium FOSTER ningali OS ...

Pendekatan bedah pikeun osteosarcoma metastasis paru-paru: Naon anu ningkatkeun hasil pasien?

Dina blog ieu urang nempo ulikan ku Kuo et al, dimana hasilna bakal dipaké pikeun Uji Coba Grup Onkologi Barudak lumangsung leuwih badag. Percobaan anu langkung ageung ningali hasil bedah pikeun penderita osteosarcoma (OS) anu parantos sumebar ka bayah (NCT05235165/...

Tinjauan Terapi TKI: Strategi Pangobatan pikeun Osteosarcoma

Osteosarcoma mangrupakeun bentuk agrésif kanker tulang anu progresses gancang. Pangobatan pikeun osteosarcoma tetep sami salami 40 taun. Jalan anyar pikeun pengobatan kedah ditaliti sareng diuji pikeun ningkatkeun hasil pikeun pasien. Hiji jalur pikeun pengobatan ...

Ngajalajah cakrawala anyar dina pengobatan osteosarcoma

Ngajalajah cakrawala anyar dina pengobatan osteosarcoma Osteosarcoma mangrupikeun bentuk kanker tulang anu paling umum dina jalma ngora. Éta parantos lami nyababkeun tangtangan pikeun para ahli médis anu nyobian milarian pangobatan anu efektif. Sanajan kamajuan dina pengobatan kanker, tingkat survival ...

Situs wéb FOSTER - Pengumuman Pembiayaan

Kami pleased a announces yén kami geus dibiayaan kreasi jeung pangropéa ramatloka FOSTER konsorsium. Dina 30 taun ka pengker aya sakedik parobihan kana pengobatan osteosarcoma atanapi survival. Urang ayeuna boga kasempetan pikeun ngarobah ieu ngaliwatan FOSTER (Fight...

Naha pangobatan pikeun osteosarcoma mujarab pikeun kanker tulang anu sanés?

Rare primary malignant bone sarcoma (RPMBS) mangrupakeun istilah pikeun kangker tulang langka, sarta aranjeunna akun pikeun henteu leuwih ti kasapuluh tumor tulang tumuwuh gancang. Bisa jadi hésé pikeun panalungtikan RPMBS sakumaha aranjeunna langka pisan. Ieu ngalambatkeun ngembangkeun pangobatan anyar. RPMBS...

Pananjung ubar pikeun ngubaran kanker tulang métastatik

Kami bungah pikeun masihan Dr Tanya Heim hibah perjalanan pikeun nampilkeun karyana di FACTOR. Pilarian langkung seueur ngeunaan padamelan sareng FAKTOR na dina postingan blog tamu na. Kuring parantos janten élmuwan panaliti biomedis langkung ti dasawarsa. Abdi henteu kantos diajar kanker, tapi kuring kantos ...

Ngajantenkeun Langkung Saé pikeun Pamuda sareng Osteosarcoma Babarengan

Ngajantenkeun langkung saé pikeun jalma ngora anu Osteosarcoma mangrupikeun misi Agen MIB. Unggal taun aranjeunna ngahijikeun pasien, kulawarga, dokter sareng peneliti pikeun ngamajukeun panalungtikan ngeunaan kanker tulang. Konperénsi Juni ieu, anu disebut FACTOR, lumangsung di Atlanta sareng ...

Moro Parobahan Protéin dina Kangker Tulang

Kami bungah pikeun masihan Dr Wolfgang Paster hibah perjalanan pikeun nampilkeun karyana dina Rapat Taunan ka-20 kangker Immunotherapy awal taun ieu. Pilarian langkung seueur ngeunaan karyana dina postingan blog tamu na.

"Éta hubungan antara pasien sareng tim sareng kuring sorangan sareng ogé hubungan antara ngajaga rumaja sareng sepuhna sareng kulawarga anu sanés anu kuring mendakan pisan mangpaat."

Dr Sandra StraussUCL

Miluan buletin kuartal kami pikeun tetep diropéa sareng panalungtikan panganyarna, acara sareng sumber.

Partnerships

Osteosarcoma Institute
Sarcoma Pasén ngajengkeun Global Network
Yayasan Bardo
Sarcoma Uk: The tulang jeung jaringan lemes amal

Tulang Sarcoma Peer Rojongan

Percanten ka Paola Gonzato