Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Jemi të entuziazmuar të njoftojmë se buletini i parë i Osteosarcoma Now (ONN) do të jetë në kutinë tuaj hyrëse të premten më 30 shtator.

ONN do të publikohet çdo 3 muaj dhe synon t'ju mbajë të informuar për të rejat më të fundit të osteosarkomës. Çdo numër do të diskutojë kërkimin aktual dhe udhëzuesin për ngjarjet në mbarë botën. Ai gjithashtu do të shfaqë punën e organizatave bamirëse të sarkomës dhe mbështetjen që ato ofrojnë. 

ONN do të ofrojë përditësime të rregullta në lidhje me kërkimin që financojmë dhe mundësitë për t'u përfshirë dhe për të ndihmuar në drejtimin e punës që bëjmë. 

Regjistrohu tani!