Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Partneritetet

Ne besojmë fuqimisht se bashkëpunimi duhet të jetë në krye të gjithçkaje që bëjmë. Ne duam t'i bashkojmë pacientët, studiuesit, mjekët dhe organizatat bamirëse të sarkomës nga e gjithë bota për të ndarë idetë, për të avancuar kërkimin dhe së bashku për të përmirësuar rezultatet për ata që janë diagnostikuar me osteosarkoma.

Instituti i Osteosarkomës

 

Rrjeti Global i Avokatit të Pacientëve të Sarkomës

Fondacioni Bardo

Sarcoma Uk: Bamirësia e kockave dhe indeve të buta

 

Mbështetja e kolegëve të sarkomës së kockave

Besoni Paola Gonzato

"Është ajo lidhja midis pacientit dhe ekipit dhe meje dhe gjithashtu ndërveprimi ndërmjet kujdesit për një adoleshent dhe prindërve të tyre dhe pjesës tjetër të familjes që më dukej vërtet shpërblyese"

Dr Sandra StraussUCL

Bashkohuni me buletinin tonë tremujor për të qëndruar të përditësuar me kërkimet, ngjarjet dhe burimet më të fundit.