Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Grupet mbështetëse të osteosarkomës

Ka kaq shumë organizata të mrekullueshme të dedikuara për të mbështetur komunitetin e osteosarkomës. Kërkoni hartën tonë interaktive sipas shtetit ose organizatës për informacion rreth grupeve mbështetëse pranë jush.

A mungon organizata juaj? Na dërgoni një Email.

"Puna me osteosarkomën është e rëndësishme për mua, sepse kam një djalë 12-vjeçar dhe mendoj se si do të ndihesha nëse ai do të merrte këtë diagnozë dhe si do të doja të dija se dikush ishte atje duke punuar sa më shumë që të mundej për ta ndihmuar. . Unë dua që njerëzit të dinë se unë jam këtu duke luftuar për fëmijët e tyre. Se me intereson."

Kelsie Becklin, Universiteti i Minesotës

Bashkohuni me buletinin tonë tremujor për të qëndruar të përditësuar me kërkimet, ngjarjet dhe burimet më të fundit.

Partneritetet

Instituti i Osteosarkomës
Rrjeti Global i Avokatit të Pacientëve të Sarkomës
Fondacioni Bardo
Sarcoma Uk: Bamirësia e kockave dhe indeve të buta

Mbështetja e kolegëve të sarkomës së kockave

Besoni Paola Gonzato