Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Eksploro ONTEX: Eksploruesi i Osteosarkoma Tani Prova

Mirë se vini në ONTEX: Eksploruesi i provës klinike të Osteosarkoma Tani. Çdo provë klinike është përmbledhur për të dhënë një pamje të qartë të qëllimeve të saj dhe çfarë përfshin.

Nëse gjeni një provë me interes, është e rëndësishme ta diskutoni atë me ekipin tuaj mjekësor pasi ata janë në pozicionin më të mirë për të përcaktuar nëse është i përshtatshëm.

Të gjitha fushat e kërkimit janë opsionale. Pasi të keni filluar kërkimin tuaj, do të keni më shumë opsione për ta filtruar atë.

Filloni kërkimin tuaj tani.


Disclaimer: ONTEX synon të plotësojë, jo të zëvendësojë, ekipin tuaj të kujdesit shëndetësor. Pacientët duhet të diskutojnë gjithmonë një provë klinike me ekipin e tyre të kujdesit shëndetësor. Nëse një pacient është i përshtatshëm për një provë, ekipi i provës do të jetë në gjendje të ofrojë informacion më të thelluar rreth provës, në mënyrë që pacienti të mund të marrë një vendim të informuar përpara se të marrë pjesë.

Informacioni i provës është marrë nga www.clinicaltrials.gov. Përmbajtja më pas rishikohet çdo javë nga ekipi i Osteosarkoma Tani. Të gjitha provat kanë gjithashtu një përmbledhje të përshtatshme për pacientët dhe seksionin e informacionit kryesor të shkruar nga ekipi në Osteosarcoma Now. Ne kemi përfshirë gjithashtu një përshkrim të medikamenteve që përdoren në provë dhe kemi përmbledhur kriteret e përfshirjes dhe përjashtimit për (ende jo) rekrutimi i testeve në seksionet "për kë është ky provë (jo)".

Sipas njohurive tona, baza e të dhënave të provave klinike është e përditësuar dhe e saktë. Megjithatë, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për saktësinë ose plotësinë e informacionit. Ju mund të na kontaktoni për çdo pyetje në contact@osteosarcomanow.org

Paketa e provave klinike të osteosarkomës

       Çfarë janë provat klinike

Provat klinike janë studime kërkimore mjekësore që kërkojnë pjesëmarrjen e pacientit dhe synojnë t'u përgjigjen pyetjeve mjekësore, zakonisht në lidhje me një trajtim të ri për një sëmundje të caktuar. Këtu mund të mësoni rreth zhvillimit të trajtimeve të reja dhe llojeve të provave klinike. 

Lexo më shumë 

Pyetjet e bëra më shpesh

Mirë se vini në faqen tonë të pyetjeve të bëra më shpesh. Këtu ne ofrojmë përgjigjet për pyetjet e zakonshme në lidhje me provat klinike.

 

Lexo më shumë 

Përgatitja për Emërime

Përpara se të merrni pjesë në një provë klinike, do të keni shumë mundësi për t'i bërë pyetje ekipit të provës klinike për t'u siguruar që prova është e duhura për ju. Në këtë faqe, ne kemi dhënë informacion mbi përgatitjen për takimet tuaja në spital dhe një listë me pyetje që mund të bëni.

Lexo më shumë

Ndonjëherë mund të mos jeni në gjendje të gjeni një provë. Kjo ndodh sepse zakonisht ka vetëm një numër të vogël provash që zhvillohen në të njëjtën kohë dhe ato shpesh kanë kritere të rrepta bashkimi për t'i mbajtur pjesëmarrësit të sigurt. Këtu mund të gjeni informacione mbi mënyrat alternative për të hyrë në trajtime, duke përfshirë programet e aksesit të zgjeruar dhe provat klinike jo specifike për kancerin. Zbulo me shume këtu

Këtu ne ofrojmë informacion mbi trajtimet që u janë dhënë pacientëve në provat klinike. Gjej më shumë këtu

Prezantimi i ONTEX

“Ne jemi vërtet të apasionuar pas përpjekjes për të zhvilluar një terapi të re që mund të përmirësojë mbijetesën për pacientët me osteosarkoma”

Profesor Nancy DeMore, Universiteti Mjekësor i Karolinës së Jugut

Bashkohuni me buletinin tonë tremujor për të qëndruar të përditësuar me kërkimet, ngjarjet dhe burimet më të fundit.

Partneritetet

Instituti i Osteosarkomës
Rrjeti Global i Avokatit të Pacientëve të Sarkomës
Fondacioni Bardo
Sarcoma Uk: Bamirësia e kockave dhe indeve të buta

Mbështetja e kolegëve të sarkomës së kockave

Besoni Paola Gonzato