Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Gjuetia për ndryshimet e proteinave në kancerin e kockave

Gjuetia për ndryshimet e proteinave në kancerin e kockave

Ne ishim të lumtur t'i jepnim Dr Wolfgang Paster një grant udhëtimi për të paraqitur punën e tij në Takimin e 20-të Vjetor të Imunoterapisë së Kancerit (CIMT) në fillim të këtij viti. Zbuloni më shumë rreth punës së tij dhe takimit CIMT në postimin e tij të ftuar në blog. Emri im është Dr Wolfgang Paster, dhe unë...
Orari i Krishtlindjeve i Zyrës

Orari i Krishtlindjeve i Zyrës

Pershendetje te gjitheve. Jemi të mbyllur nga e premtja 23 dhjetor deri të martën 3 janar. Gjatë asaj kohe e gjithë përmbajtja në faqen e internetit do të jetë e disponueshme, por ne do të bëjmë një pushim nga blogjet javore. Në kthimin tonë, ne do t'i përgjigjemi çdo emaili. Nga të gjithë ne në...
Osteosarkoma Tani është e akredituar PIF TICK

Osteosarkoma Tani është e akredituar PIF TICK

Myrovlytis Trust, Shoqata Bamirëse që drejton Osteosarkoma Tani, i është dhënë PIF TICK - e vetmja shenjë e cilësisë në Mbretërinë e Bashkuar për informacionin shëndetësor të printuar dhe në internet. Për t'u bërë një "krijues i besueshëm i informacionit", The Myrovlytis Trust duhej t'i nënshtrohej një vlerësimi që tregonte atë ...