Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Faqja e internetit e FOSTER - Njoftimi i financimit

Faqja e internetit e FOSTER - Njoftimi i financimit

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se kemi financuar krijimin dhe mirëmbajtjen e faqes së internetit të konsorciumit FOSTER. Në 30 vitet e fundit ka pasur pak ndryshime në trajtimin ose mbijetesën e osteosarkomës. Tani kemi një mundësi për ta ndryshuar këtë përmes FOSTER (Lufta...