Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Blog i kërkimit të osteosarkomës 

Mirë se vini në blogun e kërkimit të osteosarkomës. Këtu do të gjeni të gjitha lajmet më të fundit në osteosarkoma, duke përfshirë rezultatet e provave, zbulimet shkencore dhe raportet e konferencave. 

"Është ajo lidhja midis pacientit dhe ekipit dhe meje dhe gjithashtu ndërveprimi ndërmjet kujdesit për një adoleshent dhe prindërve të tyre dhe pjesës tjetër të familjes që më dukej vërtet shpërblyese"

Dr Sandra StraussUCL

Bashkohuni me buletinin tonë tremujor për të qëndruar të përditësuar me kërkimet, ngjarjet dhe burimet më të fundit.