Informoni, Fuqizoni, Lidhuni

Faqja e internetit e FOSTER - Njoftimi i financimit

Faqja e internetit e FOSTER - Njoftimi i financimit

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se kemi financuar krijimin dhe mirëmbajtjen e faqes së internetit të konsorciumit FOSTER. Në 30 vitet e fundit ka pasur pak ndryshime në trajtimin ose mbijetesën e osteosarkomës. Tani kemi një mundësi për ta ndryshuar këtë përmes FOSTER (Lufta...
Gjuetia për ndryshimet e proteinave në kancerin e kockave

Gjuetia për ndryshimet e proteinave në kancerin e kockave

Ne ishim të lumtur t'i jepnim Dr Wolfgang Paster një grant udhëtimi për të paraqitur punën e tij në Takimin e 20-të Vjetor të Imunoterapisë së Kancerit (CIMT) në fillim të këtij viti. Zbuloni më shumë rreth punës së tij dhe takimit CIMT në postimin e tij të ftuar në blog. Emri im është Dr Wolfgang Paster, dhe unë...