Вчитување на настани

«Сите настани

  • Овој настан помина.

Вебинар за OsteoBites

16 февруари

Агенти на MIB, добротворна организација посветена на заедницата за остеосарком, е домаќин на редовни вебинари на кои се дискутира за науката за остеосаркомот и тековните истражувања.

Оваа недела, д-р Партасарати ќе разговара за виртуелно хируршко планирање и 3Д печатење во хирургија за деца.

Настанот е виртуелен и ќе биде во 3 часот по источно време

Регистрирајте се тука 

детали за

Датум на:
16 февруари
Веб-страница:
https://www.eventbrite.com/e/osteobites-welcomes-jayanthi-parthasarathy-bds-ms-phd-tickets-511215468227