Испитувања • Истражување • Информации • Поддршка

Дел од трустот Myrovlytis

Настани за остеосарком

Дознајте за настаните за остеосарком низ светот, вклучувајќи конференции, денови за подигање на свеста, подкасти и многу повеќе. ни е-мејл ако планирате настан и ќе го додадеме во календарот!

Прегледи навигација

Настанот Видено Навигација

денес
Цел ден

Вебинар за OsteoBites

За време на вебинарот оваа недела, д-р Партасарати ќе разговара за виртуелно хируршко планирање и 3Д печатење во хирургија за деца. Кликнете на насловот за да дознаете повеќе и да се регистрирате.