Inform, Empower, Connect

Ringkesan uji klinis

                   Navigasi osteosarcoma

Nuduhake riset paling anyar 

Signposting kanggo ndhukung

                                Sorotan acara

Ringkesan uji klinis

           Navigasi osteosarcoma

Nuduhake riset paling anyar 

Signposting kanggo ndhukung 

                         Sorotan acara 

Ilmuwan nindakake eksperimen ing laboratorium

Telusuri Osteosarcoma Now Clinical Trial Explorer

Kita yakin manawa ing ngendi wae sampeyan manggon ing jagad informasi babagan uji klinis kudu kasedhiya kanggo sampeyan. Basis data uji klinis sing dikurasi (ONTEX) ngringkes uji coba saka sak ndonya kanggo nggawe panelusuran luwih gampang. Iki kalebu informasi penting babagan uji coba, perawatan lan informasi kontak.

Kita uga duwe sumber daya kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti uji klinis. 


blog


Ujian Klinis


Toolkit Pasien

Acara

Ing kene sampeyan bisa ngerteni babagan acara osteosarcoma ing saindenging jagad kalebu konferensi, dina kesadaran, podcast lan liya-liyane.

Dhukungan Dhukungan

Ana akeh organisasi sing apik kanggo ndhukung komunitas osteosarcoma. Telusuri peta interaktif kita kanggo informasi babagan organisasi sing cedhak karo sampeyan.

Temokake babagan riset sing dibiayai menyang osteosarcoma

Rapat Tahunan CTOS - Sorotan

Kita rawuh ing rapat taunan CTOS 2022. Rapat kasebut nggabungake dokter, peneliti lan advokat pasien sing darmabakti kanggo ningkatake asil ing sarcoma.

Implan Logam vs Serat Karbon ing Bedah Kanker Tulang

Ahli bedah bisa mbusak balung sing ngemot osteosarcoma lan ngganti karo implan logam. Panaliten nyinaoni manawa serat karbon bisa dadi alternatif kanggo logam.

Nguji Obat sing Ana ing Model Osteosarcoma

Ana kabutuhan mendesak kanggo nemokake terapi anyar ing osteosarcoma (OS) sing wis nyebar utawa durung nanggapi perawatan standar. Ngenali perawatan anyar bisa dadi proses sing dawa lan rumit. Salah sawijining cara kanggo nyepetake proses kasebut yaiku nggunakake obat-obatan sing wis disetujoni kanggo ...

Nggunakake Bioprinting 3D kanggo Sinau Osteosarcoma

Ana kabutuhan gedhe kanggo ngembangake perawatan anyar kanggo osteosarcoma (OS). Iki pancen bener kanggo OS sing wis nyebar utawa durung nanggapi terapi standar saiki. Peneliti aktif golek obat anyar kanggo ngobati OS. Kanggo ngaktifake obat kasebut ...

Mbantu Riset Kanker Tulang Langsung

Survei global pisanan kanggo balung kanker pasien lan ngrawat wis dibukak. Tujuan saka survey yaiku kanggo ngembangake riset babagan kanker balung.

Printing 3D ing Bedah Kanker Tulang

Ahli bedah ngembangake teknik anyar kanggo mbantu ngilangi kanker balung. Salah sawijining teknik kasebut yaiku nyetak model tumor 3D khusus kanggo nuntun operasi kasebut.

Nglawan Osteosarcoma Liwat Riset Bareng

Dokter, peneliti lan advokat pasien ing Oktober iki teka bebarengan kanggo rapat FOSTER (Fighting OSteosarcoma Through European Research) pisanan. Acara kasebut dianakake rong dina ing rumah sakit Riset Kanker Gustave Roussy ing ...

Laporan Konferensi Immuno UK

Ing September 2022, kita rawuh ing konferensi Immuno UK. Dianakaké liwat 2 dina ing London, Inggris, konferensi iki ngumpulake liwat 260 wong saka industri lan riset akademisi. Kita krungu nganyari paling anyar ing bidang "onkologi imun". Iki bisa diterangake minangka ...

Dhukungan Peer Sarcoma Tulang - Nyambungake Pasien

Didiagnosa kanker bisa rumangsa isolasi. Dhukungan Peer Sarcoma Bone minangka amal sing darmabakti kanggo nyambungake pasien sing duwe pengalaman kanker balung.

Targeting RB Pathway ing Osteosarcoma.

Panaliten wis nemtokake target obat anyar kanggo nambani osteosarcoma. Panliten kasebut ana ing tahap awal nanging nuduhake manawa pangerten babagan osteosarcoma saya tambah.

"Iku hubungane antarane pasien lan tim lan aku lan uga interaksi antarane bocah enom lan wong tuwa lan kulawarga liyane sing aku temokake pancen bermanfaat."

Dr Sandra StraussUCL

Gabung karo buletin seprapat kanggo tetep gaul karo riset, acara lan sumber daya paling anyar.

Kemitraan

Institut Osteosarkoma
Jaringan Global Advokat Pasien Sarcoma
Yayasan Bardo
Sarcoma Uk: amal balung lan jaringan alus

Dhukungan Peer Sarcoma Tulang