Trials • Riset • Informasi • Dhukungan

Ringkesan uji klinis

                   Navigasi osteosarcoma

Nuduhake riset paling anyar 

Signposting kanggo ndhukung

                                Sorotan acara

Ringkesan uji klinis

           Navigasi osteosarcoma

Nuduhake riset paling anyar 

Signposting kanggo ndhukung 

                         Sorotan acara 

Ilmuwan nindakake eksperimen ing laboratorium

Telusuri Database Uji Coba Klinis Curated

Kita yakin manawa ing ngendi wae sampeyan manggon ing jagad informasi babagan uji klinis kudu kasedhiya kanggo sampeyan. Basis data uji klinis sing dikurasi kita ngringkes uji coba saka saindenging jagad supaya luwih gampang telusuran. Iki kalebu informasi penting babagan uji coba, perawatan lan informasi kontak.

Kita uga duwe sumber daya kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti uji klinis. 


blog


Ujian Klinis


Toolkit Pasien

Acara

Ing kene sampeyan bisa ngerteni babagan acara osteosarcoma ing saindenging jagad kalebu konferensi, dina kesadaran, podcast lan liya-liyane.

Dhukungan Dhukungan

Ana akeh organisasi sing apik kanggo ndhukung komunitas osteosarcoma. Telusuri peta interaktif kita kanggo informasi babagan organisasi sing cedhak karo sampeyan.

"Kanggo aku bisa ngembangake obat sing mbantu wong sing nandhang osteosarcoma pancen minangka penghargaan kanggo kanca putriku."

Profesor Nancy DeMore, Universitas Kedokteran Carolina Selatan

Gabung karo buletin seprapat kanggo tetep gaul karo riset, acara lan sumber daya paling anyar.